Munkatársaink magas szintû szakmai tapasztalataira alapozva alakult az Acélterv Kft. 1992-ben. Az alapítás óta személyileg és technikailag is folyamatosan fejlõdõ, mindvégig nyereségesen muködõ vállalat a hazai daruipar egyik meghatározó része. Az Acélterv Kft. termékeit és szolgáltatásait az ipari, kereskedelmi és szolgáltatói piac jelentõs képviselõi is alkalmazzák, az ügyfelek többsége az állami, ill. multinacionális középvállalatok körébõl kerül ki. A több 100 jelentõs projektben különbözõ tevékenységet folytató vállalatok számára szállított megoldások igazolják az Acélterv Kft. szolgáltatásainak és termékeinek minõségét, rugalmasságát, és teljesítményét.

Cégünk fõ profilja:

  • darupályák tervezése, gyártása, felújítása,
  • daruk és emelõberendezések tervezése, gyártása, karbantartása, felújítása,
  • termékek képviselete, darualkatrészek forgalmazása.

Célunk, hogy tevékenységeink minõségével ügyfeleink elégedettségét a legmagasabb szinten biztosítsuk. Partnerek és ügyfelek igényeinek kielégítése során mindig kiemelt figyelmet fordítunk:
  • a körültekintően kiválasztott innovatív technológia alkalmazására,
  • a cégben felhalmozott gyakorlati tudás, ismeretek alkalmazására.

Ez az alappillére a hosszú távú és sikeres üzleti kapcsolatok fenntartásának, a hatékony és megbízható termékek kialakításának. Sikereinket elsõsorban minõségre törekedõ filozófiánk konzekvens betartásának, az ügyfelek igényeinek maradéktalan kiszolgálásának köszönhetjük.

Vári József
ügyvezető
 

 
Termékek
Copyright © ACÉLTERV Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.   Lasky Design